Termeni și condiții

Va multumim ca ati accesat site-ul www.corvarisresidence.ro. Prin utilizarea site-ului www.corvarisresidence.ro sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare din termenii si conditiile site-ului aveti dreptul de a inceta imediat utilizarea.

Utilizatorii au acces gratuit la site-ul www.corvarisresidence.ro. Daca este cazul, logarea cu user si parola permite accesul la facilitati suplimentare pentru fiecare serviciu si la continut customizat.

Procesul de achizitie a unui imobil este conditionata si de semnarea anumitor documente, precum dar fara a se limita la: contractul de rezervare, promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare si contractul de vanzare-cumparare in forma autentica. De asemenea, cumparatorii potentiali trebuie sa ia cunostinta si sa semneze o Informare privind protectia datelor cu caracter personal si alte documente cerute de prevederile legale aplicabile la un anumit moment dat.

Termeni

Suprafata utila: Suprafata utila publicata pe site este prezentata asa cum a fost furnizata de catre dezvoltatorii imobiliari si are la baza proiectele de arhitectura ale fiecarui proiect imobiliar. Este posibil ca intre suprafata publicata si suprafata finala sa existe diferente care se pot datora mai multor factori: mici diferente datorate aplicarii de finisaje sau rigips, efectuarea de modificari arhitecturale in cazuri exceptionale etc.

Comision 0% : SudRezidential Real Estate SRL nu percepe niciun comision de la cumparatorii potentiali, avand o relatie contractuala doar cu dezvoltatorii imobiliari de la care este perceput un comision pentru activitatea de vanzare efectuata.

Comision economisit : Avand in vedere ca nu este perceput un comision, cumparatorii potentiali realizeaza o economie a comisionului, pe care l-ar fi platit catre o agentie imobiliara pentru prestarea de servicii de intermediere imobiliara. Valoarea comisionului economisit este calculat la un comision standard practicat pe piata imobiliara de 3%.

Best Deal si alte oferte prezentate pe site: ofertele Best Deal si orice ale tipuri de oferte sunt valabile numai in limita stocului disponibil. Pentru a afla stocul disponibil este necesara contactarea operatorilor de Call Center sau contactarea directa a reprezentantilor de vanzari. Din motive tehnice si obiective, legate de actualizarea si modificarea foarte rapida a ofertelor, nu este posibila publicarea exacta a cantitatilor disponibile la un moment dat.

Asistenta Gratuita la intocmirea dosarului bancar: SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL ofera asistenta la intocmirea dosarului, prin aceasta intelegandu-se strict furnizarea documentelor legate de imobil si de actele de proprietate. Anumite servicii de intermediere de credite prestate de Credit24h.ro – prin SudRezidential Broker SRL nu sunt supuse gratuitati si este necesara plata anumitor taxe si comisioane.

Pret plus TVA redus de 9 %: Acest pret este valabil si disponibil, doar acelor persoane, eligibile conform prevederilor fiscale, pentru aplicarea unei cote reduse de TVA de 9 %. Cumparatorii potentiali trebuie sa se asigure ca prevederile fiscale privind aplicarea unei cote reduse, le sunt aplicabile, in caz contrar urmand sa se aplice cota standard de TVA valabila la data semnarii antecontractului/contractului de vanzare-cumparare.

In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare.

Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%. La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cele mai ieftine oferte: Mentiunea ,,cel mai ieftin” sau ,,cele mai ieftine” oferte se refera exclusiv la anumite imobilele oferite spre vanzare pe site si nu reprezinta o sintagma universal valabila. Clasamentele si topuri oferite pe site pot contine anumite inadvertente care se datoreaza actualizarii frecvente si foarte rapida a datelor disponibile la un moment dat, motiv pentru care ofertele au caracter strict informativ si nu sunt angajante pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL sau alte societati din grupul Sud Rezidential. Prevederile privind excluderea raspunderii sunt deplin aplicabile.

Plata esalonata: Sistemul de plati esalonate poate fi supus unor conditii speciale si unor termeni contractuali, care pot varia în functie de fiecare proiect imobiliar, în special cu privire la: valoarea avansului solicitat de dezvoltator, perioada de plata, transferul proprietatii catre cumparator, modalitatea de achitare a pretului.

In functie de conditiile pietei imobiliare si de creditare, dezvoltatorii isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari sistemului de plati esalonate.

Sistemul de plati esalonate (transe de pret) nu reprezinta o activitate de creditare si nu se incheie un contract de credit cu consumatorii, cumparatori de locuinte, in sensul prevazut de Ordinul nr. 4/2017 din 11 ianuarie 2017 emis de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor – ANPC si de prevederile art. 128 alin. (1) lit. a) si alin. (5) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile, precum si pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori, deoarece nu se semneaza un contract de credit si nu se percepe o dobanda.

Conditii

Excluderea raspunderii

Toata informatia prezentata pe site-ul www.corvarisresidence.ro este furnizata fara niciun fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

www.corvarisresidence.ro  nu va fi raspunzator in vreun fel pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe site si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.

www.corvarisresidence.ro  isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de utilizare fara o notificare prealabila. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

Informatia prezentata pe acest site are scop pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL sau alte societati din grupul Sud Rezidential.

In special, acordarea unui credit este conditionata de indeplinirea conditiilor de eligibilitate financiara si poate fi supusa platii unor taxe sau comisioane.

Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

www.corvarisresidence.ro poate contine anumite legaturi catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea legaturilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca www.corvarisresidence.ro nu poate controla, in nici o masura, continutul tertelor site-uri.

Prin urmare, www.corvarisresidence.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni în ajutorul vizitatorului site-ului si nu implica sprijinirea de catre noi a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Proprietatea intelectuala

Sud Rezidential, Credit24h, Metalurgiei Park Residence, Quantum Premium Modules, sunt marci inregistrate si apartin companiei SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL.

Intregul continut al site-ului www.corvarisresidence.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea detinatorului domeniului de internet:  www.corvarisresidence.ro si a colaboratorilor sai, drepturile de proprietate intelectuala fiind protejate de lege.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa.
www.corvarisresidence.ro  include sectiuni care cuprind continut in format text, foto, audio sau video care pot fi reproduse sau copiate doar cu acceptul administratorului site-ului.

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Data ultimei modificari: 09.05.2022.

Vezi aici documentul ANPC Informare Obligatorie!

Vezi aici Nota Informativa GDPR!
Vezi detalii despre Protectia Datelor cu Caracter Personal
Vezi detalii despre Cookie Policy!