De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 - Cel mai modernizat sector din Capitala

Venus 4 Residence, un proiect foarte bine pozitionat

Localizarea lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care face legatura directa cu Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin podul de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014. Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan. Acest lucru va permite ca intr-un timp mai scurt, de 15 minute, sa poti ajunge cu autoturismul personal, in zonele centrale, precum Piata Unirii, Victoriei, bineinteles, in functie de conditiile de trafic.

cere detalii

Facilitati de acces

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite.
• Iesire catre Soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
• Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
• Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
• Statii de Metrou la cateva minute distanta;
• Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
• Parc public in apropiere;
• Scoli si gradinite publice in zona;
• Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.

Sector 4, București

Zona Metalurgiei – Apărătorii Patriei

Mijloace de transport

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz 125, 241, R438, R475

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Sun Plaza, Metro, Hornbach, Jumbo, Lidl, Auchan

Puncte de interes

Magazin 10 minute
Transport public 6 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 8,2 km

Parcul „Tudor Arghezi”

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera. Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale. Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea. Totodata, in interiorul parcului au fost amenajate o plaja ecologica, un spatiu special pentru animalele de companie, precum si o parcare supraetajata de 150 de locuri. Atractia principala a parcului, insa, o reprezinta fantana arteziana muzicala Fantana Florilor, ce le va oferi vizitatorilor, in fiecare seara, un inedit spectacol de lumina si culoare. Parcul Tudor Argezi mai dispune de alte facilitati de relaxare precum o plaja ecologica dar si o zona dedicata iubitorilor de animale de companie, fiind creata o zona speciala in acest sens. O parcare supraetajata de 150 de locuri este disponibila celor care doresc sa viziteze cel mai nou si probabil cel mai modern parc din Bucuresti. In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana. In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.
Venus 4 Residence

ZONE DE INTERES

Piata Berceni si Piata Sudului, Scoli, Banci, Posta, Marile centre comerciale din Zona De Sud: Metro, Auchan, Selgros, Obi, Sun Plaza Mall, Cora, Mobexpert, Lidl, Mega Image

Esti interesat/a de acest nou proiect? Suna acum la callcenter pentru a cere detalii! Agentii nostri iti stau la dispozitie cu placere.

Formular de contact

Asteptam cu interes intrebarile tale si suntem pregatiti sa-ti dam toate detaliile necesare!