De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 - Cel mai modernizat sector din Capitala

Venus 4 Residence, un proiect foarte bine pozitionat

Localizarea lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care face legatura directa cu Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin podul de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014. Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan. Acest lucru va permite ca intr-un timp mai scurt, de 15 minute, sa poti ajunge cu autoturismul personal, in zonele centrale, precum Piata Unirii, Victoriei, bineinteles, in functie de conditiile de trafic.

cere detalii

Facilitati de acces

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite.
• Iesire catre Soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
• Statii STB in fata ansamblului;
• Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
• Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
• Statii de Metrou la cateva minute distanta;
• Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
• Parc public in apropiere;
• Scoli si gradinite publice in zona;
• Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.

Sector 4, București

Zona Metalurgiei – Apărătorii Patriei

Mijloace de transport

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz 125, 241, R438, R475

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Sun Plaza, Metro, Hornbach, Jumbo, Lidl, Auchan

Puncte de interes

Magazin 10 minute
Transport public 6 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 8,2 km

Parcul „Tudor Arghezi”

Parcul „Tudor Arghezi” din sudul Bucurestiului, situat pe Bulevardul Metalurgiei, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, va avea o suprafata de 27.627 mp, din care peste 10.000 mp vor fi doar spatii verzi. Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele, destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, iar altele destinate sportului si jocurilor in aer liber. Tot aici va fi amenajat un skate-park de 1.000 de metri patrati, la cele mai inalte standarde. Proiectul se inscrie in seria de investitii publice menite sa faciliteze implementarea conceptelor de Green-Deal și noul Bauhaus European. Astfel, cat priveste beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu, parcul „Tudor Arghezi” va creste calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va funcționa ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, care va oferi atractivitate pentru utilizatori, dar si pentru investitori, fapt ce va conduce la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea ei in cadrul comunitatii locale.
Venus 4 Residence

ZONE DE INTERES

Piata Berceni si Piata Sudului, Scoli, Banci, Posta, Marile centre comerciale din Zona De Sud: Metro, Auchan, Selgros, Obi, Sun Plaza Mall, Cora, Mobexpert, Lidl, Mega Image

Esti interesat/a de acest nou proiect? Suna acum la callcenter pentru a cere detalii! Agentii nostri iti stau la dispozitie cu placere.

Formular de contact

Asteptam cu interes intrebarile tale si suntem pregatiti sa-ti dam toate detaliile necesare!

    x