De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 - Cel mai modernizat sector din Capitala

Venus Residence 4

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Venus Residence, ajuns la proiectul cu numarul 4!

ansamblu rezidential Corvaris Residence Cheile Turzii
SUPRAFATA TEREN11.800 mp
REGIM INALTIMED+P+7E
PRETURI DE LA58.090 euro + TVA
DATA PREDARESeptembrie 2024
NUMAR DE BLOCURI5
NUMAR DE APARTAMENTE390
NUMAR DE PARCARI468
TIP APARTAMENTEApartamente 2 - 3 camere

Venus Residence 4

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Venus Residence, ajuns la proiectul cu numarul 4!

Dezvoltatorii acestui brand imobiliar de exceptie au achizitionat de curand unul dintre cele mai bine pozitionate loturi de teren in suprafata de 11.800 mp, cu deschidere directa in strada Drumul Binelui in imediata vecinatate a proiectelor Viva Residence, Joy si Galaxy Residence.

In aceasta noua locatie a fost avizat si autorizat noul proiect rezidential denumit Venus Residence 4, al caror detalii le vom exemplifica pentru dumneavoastra mai jos.

Noul ansamblul rezidential va fi format din 5 imobile de locuinte colective mixte, compuse din untitati locative diverse, spatii de birouri si spatii comerciale ample la parterul blocurilor care dispun de deschidere stradala. Vor exista si apartamente cu gradina proprie, parcari pentru rezidenti in varianta supraterana si subterana la parterul blocului, boxe pentru depozitare amplasate atat la demisol cat si pe etajele intermediare.

Regimul de inaltime autorizat al imobilelor ce compun proiectul Venus Residence 4 este de Demisol + Parter +7 Etaje cu terase necirculabile la ultimul etaj. Demisolul este destinat parcarilor auto-moto, depozitarii si anexelor, acesta fiind deservit si de lift.

Etajele revin locuintelor mixte, apartamentelor generoase insotite de balcoane tip terasa, ale caror suprafete pot varia intre 5.6 mp si 24 mp spatiu liber.

Pentrul blocurile 1 si 2, parterul este destinat spatiilor comerciale ce pot fi folosite inclusiv ca spatii de birouri.

Modul in care sunt dispuse imobilele in teren, creaza un spatiu interior de mari dimensiuni care va avea ca destinatie parcarea autoturismelor la exterior, a motocicletelor, totodata sunt create alei de acces si bineinteles spatii verzi amenajate.

Avand fatade ventilate cat si conventionale, imobilele dispun de un sistem mixt si performant de izolatie exterioara ce indeplineste noile standarde in domeniu, pentru acest sistem fiind folosite materiale precum: vata bazaltica, polistirenul, foliile speciale si alucobondul.

In total proiectul va genera un numar de 390 de apartamente diverse, foarte bine structurate si comparimentate inteligent, insotite de balcoane ample si finisaje de calitate superioara, ce pot fi alese de catre clientul final de la departamentul specializat de design interior, pus la dispozitie de catre dezvoltatorul proiectului.

Metalurgiei Park Residence - FAZA a II-a

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania, Metalurgiei Park trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de a II – a faza a acestui mega proiect imobiliar din Capitala.

Faza a II – a se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 de hectare de teren si este estimat un numar suplimentar de 5000 noi unitati locative din cele mai diverse, deoarece mai multi investitori au achizitionat terenul, iar lucrarile de construire vor incepe in aceasta vara. Top House Residence si alte nume deja consacrate in prima faza a acestui mega proiect,au initiat demersurile pentru inceperea lucrarilor de edificare.

Alti noi investitori de anvergura si-au anuntat prezenta si vor investi sume considerabile pentru edificarea atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, acestea fiind doar o mica parte din avantajele acestei noi faze de dezvoltare a proiectului

Materiale de la
cele mai bune
firme de profil
Cele mai noi
și mai moderne
echipamente
Rezistență și
compartimentare
excelente

Prețuri cu adevărat accesibile

Studio preturi de la 58.090 + TVA vezi toate
2 camere preturi de la 76.600 + TVA vezi toate
3 camere preturi de la 95.140 + TVA vezi toate
4 camere preturi de la 149.900 tva 19% inclus vezi toate

Acces facil catre centrul Capitalei

Localizarea lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care face legatura directa cu Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin podul de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite ca intr-un timp mai scurt, de 15 minute, sa poti ajunge cu autoturismul personal, in zonele centrale, precum Piata Unirii, Victoriei, bineinteles, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite.

 • Iesire catre Soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.

Ne apropiem cu pași rapizi de finalizarea imobilului.

Programează acum o vizionare pentru a vedea apartamentele disponibile!

0729572570

Finisaje de calitate

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de catre cele mai mari firme de profil din Romania:
 • Compania Avalon Romania Buildig Industry va asigura materialele necesare finisarii interioare a apartamentelor cat si a partilor comune, cum sunt intrarile si casa scarii.
 • Romstal Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din imobile, dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti.
 • Schindler va furniza lifturile de ultima generatie.
 • Tamplarie PVC 6 camere Salamnder Blue Evolution 82 mm, bicolor – alb interior, gri exterior, feronerie Rotto cu geam Tripan Low-E Float, 4 Anotimpuri.
 • Immergas va furniza centralele termice in condensare pentru apartamente
 • Pregatire pentru aer conditionat.
Vezi detalii

Formular de contact

Așteptăm cu interes întrebările tale și suntem pregătiti să-ți dăm toate detaliile necesare!