Loading
0%

Corvaris Cheile Turzii Residence

Amplasat in Bucuresti, în zona Berceni – Apărătorii Patriei

O zonă foarte cunoscută în Sectorul 4 al Capitalei având o poziționare foarte bună datorită mijloacelor de transport aflate în imediata apropiere, ceea ce face ca accesul de la și către acest proiect să se facă în cele mai bune condiții indiferent de anotimp datorită infastructurii complete.

ansamblu rezidential Corvaris Residence Cheile Turzii

Vecinătăți

Strada Cheile Turzii, Șoseaua Berceni, Șoseaua Oltenitei, metrou Dimitrie Leonida, Piața Berceni și Piața Sudului, școli, bănci, poșta, Metro, Auchan, Selgros, Obi, Sun Plaza Mall, Cora, Mobexpert, Lidl, Mega Image.

Parcare

În ansamblu sunt prevazute parcări individuale ce pot fi achiziționate separat față de prețul achitat pentru apartament la prețul de 2500 euro + TVA un loc suprateran și 3500 euro + TVA un loc subteran.

Suprafețe

Imobilul, prevăzut cu două lifturi, dispune de 154 de unități locative mixte, având atât garsoniere simple și duble, cât și apartamente cu două camere, cu suprafețe cuprinse între 42 si 61 mp utili.

Materiale de la
cele mai bune
firme de profil
Cele mai noi
și mai moderne
echipamente
Rezistență și
compartimentare
excelente

Prețuri cu adevărat accesibile

Garsoniera preturi de la 42.000 tva 5% inclus
2 camere preturi de la 46.000 tva 5% inclus
2 camere preturi de la 53.000 tva 5% inclus vezi toate

Ne apropiem cu pași rapizi de finalizarea imobilului.

Programează acum o vizionare pentru a vedea apartamentele disponibile!

0722 664 430
Corvaris-21-Residence-Bucuresti

Finisaje de calitate

Cu materiale alese de la cele mai bune firme de profil.

Fiecare apartament beneficiaza de finisaje la alegere cum ar fi gresie, faianta, parchetul, usile de interior si dotari precum centrala termica proprie in condensatie, calorifere, obiecte sanitare, tamplarie termopan 5 camere, 70 mm, feronerie Roto, usa antiefractie, prize, intrerupatoare si interfon.

Vezi detalii
Ești interesat/ă de acest nou proiect? Sună acum la callcenter pentru a cere detalii! Agenții noștri îți stau la dispoziție cu plăcere.

Formular de contact

Așteptăm cu interes întrebările tale și suntem pregătiti să-ți dăm toate detaliile necesare!