Ansamblu rezidential Popesti Leordeni

Corvaris Residence - apartamente Popesti Leordeni

Ansamblul rezidential Corvaris Residence

Ansamblul rezidential Corvaris Residence va ofera, la preturi avantajoase, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, spatioase si foarte bine compartimentate.

Printre punctele forte ale acestui proiect imobiliar putem aminti, pe scurt,  amplasarea excelenta si modul de organizare si compartimentare a spatiilor locative, finisajele de calitate si preturile deosebit de atractive. Toate aceste aspecte evidentiate plaseaza Corvaris Residence pe locurile fruntase in topul ansamblurilor rezidentiale din Zona De Sud a Capitalei, o zona in plina dezvoltare si care beneficiaza de toate facilitatile.

Va invitam sa parcurgeti paginile site-ului pentru a afla cat mai multe detalii despre proiectul nostru si pentru a va convinge ca puteti face o alegere excelenta achizitionand o locuinta in cadrul ansamblului rezidential Corvaris Residence. Nu ezitati sa ne contactati, prin intermediul formularului special sau folosind numerele de telefon sau adresele de mail puse la dispozitie, pentru orice intrebare legata de garsonierele si apartamentele scoase la vanzare.

Apartamentele se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat intr-o expresie la cheie si dispun de:

  • centrala proprie si calorifere
  • usi interior
  • tamplarie pvc cu geam termopan
  • gresie , faianta si parchet import
  • obiecte sanitare in baie
  • au inclus in pret tva–ul de 5%.

Galerie Foto Corvaris Residence

Dezvoltator:
Grup persoane fizice

Arhitect:
Banu Mihaela

Tip imobil:
Bloc locuinte, Demisol + Parter + 2 Etaje + Mansarda

Numar total de apartamente:
24 unitati locative

Tipuri de apartamente:
Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere

Corvaris Residence - garsoniere si apartamente in ansamblu rezidential Popesti Leordeni

ansambluri rezidentiale
Catalog
Ziar Sud Rezidential 2019