Corvaris Residence 22

PROIECT VANDUT

Cochet si foarte bine amplasat, noul proiect Corvaris Residence Oltenitei dispune de o suprafata de teren de 2500 mp situat in imediata apropriere a centrului orasului Popesti Leordeni.

Regimul de inaltime stabilit al proiectului rezidential este de P+3E+4ER in cadrul caruia sunt oferite spre vanzare garsoniere spatioase tip studio, apartamente cu 2 camere foarte bine concepute, apartamente cu 3 camere generoase, foarte bine compartimentate insotite de terase ample si bineinteles locuri de parcare.

La parterul noului imobil sunt disponibile spatii comerciale pentru diferite activitati care aduc un plus de confort rezidentilor proiectului rezidential, iar in apropriere se afla unul dintre cele mai mari parcuri in aer liber pentru petrecerea timpului, dar si un amplu loc de joaca pentru copii.

Specificatii tehnice si caracteristici

Apartamentele din cadrul ansamblului dispun de finisaje moderne, sunt contorizate separat si dispun de:

Centrala proprie cu preparare ACM si calorifere;

Usi interior lemn

Usa intrare anti efractie metal/lemn

Tamplarie PVC cu geam termopan import Germania

Gresie, faianta si parchet

Obiecte sanitare in baie Cersanit

Interfon si lift silentios

Pregatire pentru aer conditionat

ansamblul rezidential Corvaris Residence Bucuresti

Specificatii tehnice si caracteristici

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa). In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume, vor folosi profil 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si low-e, la care se adauga glafurile exterioare de la aceeasi companie.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care se pot alege cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi BELLA CASA.

Apartamentele vor fi contorizate individual si bransate la toate utilitatile orasului Popesti Leordeni.

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil puse la dispozitia dumneavoastra de catre designerii departamentului de finisaje al proiectului, care va vor consilia in alegerea celor mai bune si mai potrivite moduri pentru finisarea interioara a locuintei, conform cerintelor dumneavoastra.

Tamplaria PVC folosita este de la Deceuninck cu 5 camere cu geam low-E, 4 anotimpuri si glafuri exterioare, usile de interior folosite sunt Bella Casa, usi intrare cu sistem antiefractie Superlock, obiecte sanitare moderne Cersanit/Romstal, gresia si faianta import Spania/Italia, parchet laminat import Austria, centrala de apartament prin condensare, lift silentios Schindler, iar compartimentarea interioara se va executa cu ajutorul caramizilor eficiente Porotherm si tencuielilor mecanizate de la Duraziv.

De asemenea partile comune, intrarea in imobile precum si casa scarii vor fi prevazute cu finisaje premium, printre care regasim placarea cu gresie antiderapanta sau balustradele metalice.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium – luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Pret si modalitati de plata

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui apartament, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii sunt adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit 24 aici: www.credit24h.ro

Vezi detalii

Vizualizeaza apartamentele disponibile

Impreuna cu apartamentele se vand obligatoriu si cate un loc de parcare dezmembrat la pretul de 4.000 Euro + TVA.

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Numar unitati Schita
2 camere Tip 1 Parter 56,60 mp + 3,60 mp = 60,20 mp + 25,70 mp curte 69.523 Euro + TVA 1
Spatiu comercial Tip 5 Parter 51,60 mp 102.000 Euro + TVA 19% 1
Spatiu comercial Tip 6 Parter 112,90 mp + 13,45 mp curte 226.000 Euro + TVA 19% 1
Spatiu comercial Tip 7 Parter 95,40 mp + 17,10 mp curte 190.000 Euro + TVA 19% 1

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate, sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de SudRezidential.ro, astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre proiect la telefon: