Corvaris Residence

Corvaris Residence 12

Detalii proiect Corvaris Residence 12

Situat in Berceni, sector 4, in imediata apropiere a Sos. Otlenitei si Sos. Vitan, noul proiect Corvaris Residence 12 este compus dintr-un numar de 60 unitati locative care urmeaza sa fie date in folosinta nu mai tarziu de 30.10.2015. Amplasamentul excelent al imobilului permite accesul rapid catre marile artere de circulatie care fac legatura cu centrul orasului in numai cateva minute, iar distanta care trebuie parcursa catre statiile de metrou Aparatorii Patriei sau Dimitrie Leonida este extrem de mica (cca 2 min).

Imobilul a carui constructie a inceput deja, ofera o mare varietate locativa si are in componenta garsoniere spatioase ale caror preturi pleaca de la 21.600 euro, apartamente cu 2 camere decomandate cu preturi ce pleaca de la 34.500 euro si nu in cele din urma apartamente foarte spatioase cu 3 camere ale caror preturi pornesc de la 44.500 euro.

Corvaris Residence este deja un brand consacrat pe piata de profil, numele acestuia fiind legat de proiecte imobiliare ambitioase finalizate cu suces in zone ca : Berceni, Aparatorii Patriei, Popesti Leordeni, Dimitrie Leonida si Oltenitei.

“In cadrul acestor proiecte imobiliare marca Corvaris Residence se pune accent pe o compartimentare ideala, finisaje excelente, spatii locative mari, posibilitatea alegerii finisajelor interioare, indeplinirea tuturor celor asumate fata de clientul final si nu in ultimul rand multumirea pe deplin a acestuia.”

Dezvoltator Corvaris Residence

Fiind amplasat pe Sos. Oltenitei, vis a vis de benzinaria Petrom si in imediata apropiere a marilor centre comerciale cum sunt Lidl sau Kaufland, noul proiect Corvaris Residence 12 este deja pus in vanzare cu termen de finalizare stabilit pentru data de 30.10.2015. Imobilul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si va fi construit pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatori raman fideli caramizilor Porothem si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa). In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume, vor folosi profil REHAU 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si low e, la care se adauga glafurile exterioare de la aceeasi companie.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa aleaga cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi PINUM sau BELLA CASA .

Apartamentele vor fi contorizate separat si bransate la toate utilitatile.

Vecinatati • Str. Cheile Turzii, Soseaua Berceni, Soseaua Oltenitei, metrou Dimitrie Leonida, 2 piete (Piata Berceni si Piata Sudului), scoli, banci, posta, marile centre comerciale din Zona De Sud: Metro, Auchan, Selgros, Obi, Sun Plaza Mall, Cora, Mobexpert, Lidl. Mijloace de transport in comun • Metrou Dimitrie Leonida, Metrou Aparatorii Patriei, Maxi Taxi, RATB.

Important! Va oferim ASISTENTA GRATUITA pentru intocmirea dosarului bancar !
www.credit24h.ro

Promotii in curs

• Discount de 5% fata de pretul afisat pentru plata integrala in avans;
• Proiectul de amenajare a noii tale locuinte oferit gratuit, precum si consultanta in amenajarea interioara, oferit de Mobexpert, impreuna cu discount-uri insemnate la achizitionarea de mobilier;
• Asistenta gratuita dosar bancar oferita de Credit24h.ro precum si intocmirea unui scoring bancar;
• Posibilitatea personalizarii apartamentului dupa propriul gust daca rezervarea acestuia se face din timp;

Detalii proiect
• Spatii de recreere: curte amenajata, spatii verzi, parcare delimitata ;
• Vecinatati: Sos. Berceni, Berceni, Sector 4, Metrou Dimitrie Leonida, marile magazine si centre comerciale aflate in zona (Ex: Sun Plaza Mall, Metro, Real, Obi, Cora, Mobexpert, Lidl) ;
• Mijloace de transport in comun: Maxi Taxi, Metrou Dimitrie Leonida, RATB.

Date de contact

Afla chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Corvaris Residence 12 la numarul de telefon: 0731.308.398 – George Julian – manager de proiect.

Galerie Foto Corvaris Residence 12

Catalog
Ziar Sud Rezidential 2019
Programeaza Vizionare Gratuita
sau cere informatii detaliate

Completati formularul alaturat si vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre reprezentantii nostri de vanzari direct de la dezvoltator!
Astfel aveti posibilitatea sa efectuati o vizionare Gratuita si fara nicio obligatie din partea dumneavoastra.
Puteti, deasemenea, sa cereti orice informatie legata de apartamentele si garsonierele aflate la vanzare.

Va multumim pentru interesul acordat!