Corvaris Residence

Corvaris Residence 10

Corvaris Residence 10

Un proiect imobiliar isi masoara succesul dupa mai multe criterii, dar daca ajunge la cea de a zecea locatie,  inseamna ca este cu adevarat cautat si apreciat in aceeasi masura de cei care locuiesc  in prezent  in aceste proiecte imobiliare, dar si de cei care sunt in cautarea unei locuinte noi.

Corvaris Residence 10 este un mega proiect rezidential amplasat in zona de Sud a capitalei, chiar la granita dintre cartierul Berceni, Sector 4 si judetul Ilfov, la o distanta de 500 m fata de statia de Metrou Dimitrie Leonida .

Proiectul dispune de o suprafata de teren de 7000 mp pe Strada Amurgului, fiind amplasat intr-o zona rezidentiala noua, unde sunt comasate majoritatea proiectelor rezidentiale noi. Complexul este format din 4 blocuri de locuinte care vor genera un numar total de 200 de unitati locative diverse.

Regimul de inaltime al blocurilor este: parter si 5 etaje ce vor fi deservite de lifturi electrice foarte silentioase, care vor aduce un plus de confort rezidentilor.

Varietatea spatiilor locative din interiorul acestui nou proiect este mare, cu siguranta aproape oricine isi va putea gasi un imobil in acest nou proiect, atat datorita compartimentarilor foarte bune, precum si a finisajelor excelente puse la dispozitie de catre dezvoltatori. Posibilitatea personalizarii interioare a fiecarui apartament dupa bunul gust al celui care il achizitioneaza, reprezinta un mare plus pentru viitorii rezidenti.

Imobilele  vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatori raman fideli caramizilor Porothem  si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa).  In ceea ce priveste tamplaria PVC acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume, vor folosi profil REHAU 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si lowe, la care se adauga glafurile exterioare de la aceeasi companie.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa aleaga cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi PINUM, BELLE CASA .

Apartamentele vor fi contorizate separat si bransate la toate utilitatile, locatarii vor dispune de locuri de parcare gratuite in cadrul ansamblului, fara a mai fi nevoiti sa achite alte taxe, deoarece dezvoltatorii ofera cumparatorilor si un loc de parcare inclus in pret.

Preturile apartamentelor sunt fara falsa modestie foarte bune, respectiv: garsoniera simpla decomandata de la 19.900 euro tva 5 % inclus, apartament cu 2 camere decomandat de la 31.900 euro tva 5 % inclus iar apartamentele cu 3 camere incep de la 54.500 euro tva 5 % inclus.

Corvaris Residence 10 este un proiect imobiliar care are deja un istoric bogat, ceea ce confera destul de multa incredere brand-ului in sine, iar faptul ca mereu inoveaza si aduce ceva in plus noilor sale proiecte ne face sa credem ca si noul proiect corvaris residence 10 se va bucura de acelasi interes crescut in randurile celor care au decis ca e timpul sa aiba propia locuinta.

Blocul 1 – vandut Blocul 2 – vandutBlocul 3 – vandut Blocul 4 – vandut

Catalog
Corvaris Residence 10
Programeaza Vizionare Gratuita
sau cere informatii detaliate

Completati formularul alaturat si vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre reprezentantii nostri de vanzari direct de la dezvoltator!
Astfel aveti posibilitatea sa efectuati o vizionare Gratuita si fara nicio obligatie din partea dumneavoastra.
Puteti, deasemenea, sa cereti orice informatie legata de apartamentele si garsonierele aflate la vanzare.

Va multumim pentru interesul acordat!