Corvaris Residence

Corvaris Residence 5

Ansamblul rezidential Corvaris Residence 5

Dezvoltatorii Ansamblurilor Imobiliare Corvaris Residence continua seria proiectelor imobiliare de succes si lanseaza cel mai nou proiect imobiliar cunoscut sub aceasta marca devenita deja un simbol al calitatii si al bunului renume.

Noul proiect, a carui constructie a inceput deja, este amplasat in Zona de Sud a capitalei, in imediata aproiere a statei de metrou Leonida si la numai cateva sute de metri fata de sos Berceni  sau de prelungirea b-dului Metelurgiei.

Corvaris Residence 5 este compus din 3 blocuri  cu un regim de inaltime redus (D+P+5 etaje) si are in componenta un numar de 106 unitati locative diverse, spatii de birouri si galerii comerciale la parter.

Cateva din motivele pentru care Corvaris Residence 5 trebuie sa se afle pe lista dvs daca va aflati in cautarea unei locuinte:

Zona rezidentiala excelenta, amplasament ideal, acces auto si pietonal rapid si in conditii civilizate, infrastructura completa, drumuri asfaltate, acces rapid la mijloace de transport in comun (1 min pana la statia de metrou Dimitrie Leonida), acces rapid la marile centre si galerii comerciale aflate la numai 3 min (ex Metro, Real, Obi, Mega Image, Selgros), constructie pe cadre de beton armat cu pereti din caramida Porotherm, compartimentare interioara din caramida, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, tamplarie pvc Rehau 5 camere, feronerie Roto si geam termopan 4 anotimpuri, finisaje excelente, apartamente echipate cu cele mai bune produse si cele mai moderne obiecte sanitare, contorizare separata, posibilitatea alegerii finisajelor interioare, parcari amenajate si poate cel mai important preturi ce pleaca de la 756 euro/mp util/tva 5 % inclus.

Corvaris Residence Berceni

Corvaris Residence 5 urmeaza aceeasi linie in ceea ce priveste arhitectura si compartimentarea interioara extrem de ingenioasa a spatiilor locative. Pe langa avantajul oferit de accesul facil la mijloacele de transport in comun, proiectul Corvaris 5 ofera viitorilor proprietari si preturi promotionale, astfel acestia pot beneficia de o locuinta excelenta la preturi competitive. De asemenea, nivelul de finisare interioara foarte bun aduce un plus de valoare si il plaseaza pe locurile fruntase in topul ansamblurilor rezidentiale din Zona De Sud.

Ansamblul  pune la dispozitie 106 unitati locative diverse: garsoniere simple, apartamente de 2 camere decomandate, dar si apartamente de 3 camere ce se pot compartimenta la cerere, ce vin insotite de balcoane generoase, gen terasa.

Preturi incepand de la 23.000 Euro pentru garsoniere si 28.000 Euro pentru apartamentele de 2 camere.

Apartamentele se predau “la cheie”, dispunand de:

 • centrala proprie 24 KW si calorifere
 • usa intrare antiefractie
 • usi interior moderne
 • tamplarie pvc cu geam termopan 5 camere geam 4 anotimpuri
 • gresie
 • faianta
 • parchet
 • obiecte sanitare moderne in bai

Dezvoltatorul ofera posibilitatea oricui doreste sa achizitioneze un apartament in cadrul ansamblului sa-si personalizeze interiorul dupa propriul gust cu o singura conditie si anume ca rezervarea apartamentului sa fie facuta din timp.

Daca achizitionati un imobil in ansamblul rezidential Corvaris Residence 5 beneficiati de o reducere de 5%, daca optati pentru plata cash.

Detalii proiect

 • Spatii de recreere: Curte amenajata, spatii verzi, parcare delimitata
 • Suprafata construita: 2092,6 mp / bloc
 • Spatii comerciale: Parter
 • Suprafata de teren: 2500 mp
 • Vecinatati: Sos Berceni, Berceni Sector 4, Metrou Dimitrie Leonida, marile magazine si centre comerciale aflate in zona (Ex: Sun Plaza Mall, Metro, Real, Obi, Cora, Mobexpert, Lidl)
 • Mijloace de transport in comun: Maxi Taxi, Metrou Dimitrie Leonida, RATB

Promotii in curs:

 • 5% Discount fata de pretul de lista afisat la plata cash

Galerie Foto Corvaris Residence 5

Dezvoltator: Grup persoane fizice

Arhitect: Arhitectura si Design.ro

Incepere constructie: 03.06.2013

Stadiul constructiei: In curs de constructie

Finalizare constructiei 30.03.2014

Tip imobil: Bloc locuinte, Demisol+ Parter + 5 etaje

Numar total de apartament 106 unitati locative

Tipuri de apartamente: Garsoniere simple, Garsoniere duble, Apartamente 2 camere

Suprafete utile: Garsoniere 28.08 mp, apartament 2 camere 35 mp, 58.39 mp, 61.63 mp, apartament 3 camere 67.71 mp, 69.77 mp

Corvaris Residence 5 - apartamente noi de vanzare in zona Berceni

ansambluri rezidentiale