Corvaris Residence

Ansamblul rezidential Corvaris Residence 3

despre proiectul Corvaris Residence 3
Ansamblul  Rezidential  Corvaris Residence 3 este  cel mai echilibrat proiect imobiliar dezvoltat in Zona de Sud a Capitalei, mai exact in spatele statiei de metrou Dimitrie Leonida, ce dispune de o arhitectura deosebita si o functionalitate excelenta  fiind gandit in totalitate sa ofere locuinte spatioase si echilibrate celor care isi doresc un imobil confortabil situat foarte aproape de o statie de metrou sau de centrele comerciale din zona.

In cadrul ansamblului sunt disponibile spre vanzare garsoniere simple, garsoniere duble si  apartamente cu 2 camere ce dispun de suprafete interioare generoase, compartimentare  echilibrata , finisaje excelente, contorizare separata, numeroase spatii de depozitare,   balcoane mari gen terasa.

Amplasamentul excelent al  imobilului si compartimentarea interioara extrem de ingenioasa a spatiilor locative sunt doua criterii foarte importante care au stat la baza acestui proiect, iar preturile practicate precum si nivelul de finisare interioara foarte bun aduc un plus de valoare acestui proiect si il plaseaza pe locurile fruntase in topul ansamblurilor rezidentiale din Zona De Sud.

Apartamentele  se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului (Apa Nova, Enel, Distrigaz), dispun de contorizare separata, intr-un cuvant “la cheie” si dispun de: centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie pvc cu geam termopan,  gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare in baie, si au inclus in pret  TVA de 5 %.

Puteti  sa interveniti  asupra modului in care se finiseaza apartamentul  ales de dvs. , sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste  gresia, faianta, parchetul, usile  interioara, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Preturi apartamente:

  • Garsoniere: 30.05 mp, 33.50 mp, 32.81 mp, 36.26 mp utili – de la 24.000 €
  • Apartamente 2 camere: 42,50 mp, 52,18 mp, 55,63 mp, 60,05 mp utili – de la 35.000 €

Vezi lista detaliata cu apartamentele din Corvaris Residence 3

Detalii proiect

Spatii de recreere: Curte amenajata, spatii verzi, parcare delimitata
Suprafata construita: 3500 mp
Spatii comerciale: Parter
Suprafata de teren: 1650 mp
Vecinatati: Sos Berceni, Berceni Sector 4, Metrou Dimitrie Leonida,marile magazine si centre comerciale aflate in zona (Ex: Sun Plaza Mall, Metro, Real, Obi, Cora, Mobexpert)
Mijloace de transport in comun: Maxi Taxi, Metrou Dimitrie Leonida

Promotii in curs:
* Apartamentele vin insotite de cate un loc de parcare oferit gratuit.
* 5% Discount fata de pretul de lista afisat la plata cash.

Alte detalii

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic  si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dvs. cu prioritate sau puteti merge direct la unul din cele trei birouri puse la dispozitie de Sud Rezidential.ro  din Sos . Oltenitei 394 A, Berceni, Sector 4 sau Str. Amurgului nr. 77 (Metrou Dimitrie Leonida) sau B-dul Metalurgiei nr. 25 (Grand Arena Mall), unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite  ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transport  asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile in Corvaris Residence 3 la tel 0731.308.398 – George Julian – Manager de proiect.

Galerie Foto Corvaris Residence 3

Dezvoltator: Grup persoane fizice

Arhitect: Arhitectura si Design.ro

Incepere constructie: 10.07.2012

Stadiul constructiei: In curs de constructie

Finalizare constructiei 10.03.2013

Tip imobil: Bloc locuinte, Demisol+ Parter + 5 etaje

Numar total de apartament 66 unitati locative

Tipuri de apartamente: Garsoniere simple,Garsoniere duble,Apartamente 2 camere.

Suprafete utile: Garsoniere 35 mp, apartament 2 camere 56.40 mp, 57.60 mp, 62.72 mp, 65.45 mp, 66.80 mp

Corvaris Residence 3 - garsoniere si apartamente in ansamblu rezidential Dimitrie Leonida

ansambluri rezidentiale